Laatste nieuws

Beste bezoeker en Gast,

De site is is bijna klaar voor 2018, ik heb diverse nieuwe regio's zoals Cinque Terre en ook Puglia.

" DE " Reiskoffer

Bij boeking ontvangt u deze leuke gevulde reiskoffer boordevol tips en nog een verrassing.

 

Bruiloften

In 2012 zijn we ook begonnen met het organiseren van bruiloften in Toscane. De accommodaties doe ik en Inge, een professionele weddingplanner, doet de organisatie ter plaatse. We hebben de afgelopen periode al enige bruiloften gedaan tot volle tevredenheid van de pasgetrouwde koppels. Het is de bedoeling dat we de locaties nog meer uitbreiden omdat er zoveel diverse aanvragen zijn. 

Facebook

Gast in Toscane is ook aardig aktief op Facebook. Het laatste nieuws over het aanbod, aanbiedingen en natuurlijk leuke wetenswaardigheden over Toscane. Heerlijk recepten komen ook wekelijks voorbij. Via de homepage kunt u direct doorlinken of via deze link Facebook

Toeristenbelasting in Toscane!

Sinds de invoering van de toeristenbelasting maart j.l. staat er bij alle woningen dat u toeristenbelasting ter plaatse moet betalen.  Daar iedere regio en plaatsen verschillende tarieven ging hanteren werd het voor mij onmogelijk om dit per woning exact aan te duiden.

Wie houdt er niet van de Italiaanse keuken? Wellicht is het een leuk idee wanneer u via " Gast in Toscane " met vakantie bent om typisch Italiaans voor u te laten koken. Bert Jonasse en Marieke Hermans, komen op uw verzoek in heel Toscane op locatie koken. Hun service bestaat uit het inkopen van boodschappen, het bereiden van een 4-gangendiner (bestaande uit een antipasto, voorgerecht, hoofdgerecht met garnituur en een nagerecht) en het professioneelserveren van de maaltijd aan een mooi gedekte tafel. Een(h)eerlijk Italiaans diner na een hele dag in Toscane op stap te zijn geweest zalu zeker bevallen. Op deze manier heeft iedereen vakantie! En na het eten kan een extra glaasje limoncello of grappa geen kwaad, u bent immers al thuis! Kijk voor meer informatie op de website: http://www.etenintoscane.nl

Vaste gasten die de " reiskoffer " van Gast in Toscane in de laatste periode hebben ontvangen hebben kennisgemaakt met de heerlijke limoncello & Grappa! Smaakt dit naar meer kijkt u dan eens op de site van Villa Grappa ze brengen de Italiaanse sfeer in huis met Italiaanse likeur van topkwaliteit. Sinds de opening in 2008 hebben ze ook een eigen merk " Lorenzo Inga". Voor liefhebbers van Amaretto kan ik de Nonno Tano aanbevelen, dit is een fruitige Amaretto en is heerlijk. Bezoekt u eens de website van ze, het is de moeite waard. Goede producten en goede service.

Gast in Toscane heeft nog een tweede site, hierop vindt u ook vele mooie andere woningen.

www.gastintoscane.netvilla.it

Ik hoop u velen van u weer te horen via de mail of de telefoon voor een heerlijke vakantie in 2018!

Met een vriendelijke groet,

Addy van Zoest de Gast