1.  Algemeen 
  2.  Kenmerken 
  3.  Foto's 
  4.  Omgeving / ligging 
  5.  Print 
290

La Collina degli Olivi

Plaats: Roselle

La Collina degli Olivi

Dit is één van onze mooiste vakantieverblijven in ons bestand. Het ligt 15 kilometer van de zee en slechts vijf kilometer van de Etruskische opgravingen bij Roselle. De omgeving is betoverend, de kleine straat die u naar het huis brengt is omgeven door groene weides, wijnranken en zilverkleurige olijfbomen. Eénmaal bovenop de heuvel zult u het uitzicht adembenemend vinden. Het typische heuvellandschap waarvan de horizon reikt tot aan de zee. Men zegt wel eens; " Toscane, herkent men aan de geur ". Dit is hier het geval, overal ruikt het naar lavendel en cipressen.

De volledige gelijkvloerse woning is als volgt ingedeeld;
In de rechtervleugel ligt de woning ( Il Coniglietto ) met twee slaapkamers, 2 badkamers en een woonkamer. In de linkervleugel zijn er drie 2-persoons appartementen ( la Pecorella, La Papera en Il Cavallino ) allen met badkamer. Voor deze drie appartementen staat een volledige keuken en gebruiksruimte ter beschikking. Voor de gasten is er in de kelder een speciale wasplaats met wasmachine, strijkplank en strijkijzer. Alle woningen zijn uitgerust met een TV met satelietverbinding en airco. Op verzoek wordt gratis een kinderbed verstrekt.

Il Coniglietto

Vanaf het brede overdekte terras komt men als eerste in de woonkamer met een eettafel en een tweepersoonsslaapbank. In een prachtige grote Toscaanse kast bevindt zich een complete keuken voorzien van alle luxe. De beide slaapkamers, allebei met eigen badkamer liggen links en rechts van de woonkamer.

Appartementen

Deze 2-persoonsappartementen met badkamer zijn alle drie precies hetzelfde ingericht. ruim en smaakvol. Via het overdekte terras komt u hier ook in de woonkamer. In een kast is een koelkast ingebouwd en een koffiezetapparaat en ontbijtbenodigheden waaronder ook een klein oventje. Zodat u niet persé in de morgen gebruik hoeft te maken van de gezamenlijke keuken.
Voor alle gasten van de appartementen staat een complete gemeenschappelijke keuken met volledige uitrusting klaar waaronder ook een grote eettafel.
Vanaf de terrassen kijkt u uit over de ruime tuin. Het zwembad ( 6 x 12 ) omgeven door ligbedden en parasols ligt midden in het groen en vanaf dit terras heeft u een prachtig uitzicht over de " Olijfheuvel " waaraan deze woning dan ook zijn naam aan te danken heeft. Aan de andere kant staat een prachtig paardenkoppel waarop, mits u ervaring heeft, in overleg gereden mag worden. De paarden zijn van de eigenaar zijn dochter. Een prachtige locatie, luxe en met zwembad en nabij de stranden!

Honden zijn wel toegestaan maar niet in de woningen en bij het zwembad. De eigenaar heeft een speciaal verblijf laten bouwen waar u viervoeter een prima onderkomen zal vinden.

Er bestaat de mogelijkheid tot paarden trips. De kosten zijn 15 euro per uur. Internet € 10 per week

Alle ingrediënten voor een fantastisch vakantiebestemming.

Prijzen

Laagseizoen

01.01-18.05 21.09-01.01.2020
€ 1600,-

Tussenseizoen

18.05-29.06 24.08-21.09
€ 2070,-

Hoogseizoen

29.06-24.08
€ 2530,-