1.  Algemeen 
  2.  Kenmerken 
  3.  Foto's 
  4.  Omgeving / ligging 
  5.  Print 
55

La Fattoria

Plaats: Arcille

La Fattoria

Een groot behaaglijk van natuursteen gebouwd huis, met ca. 220 m2 woonoppervlakte, rondom een groot stuk grond, met oude bomen, een huis, zoals het slechts zelden wordt aangeboden. La Fattoria is heel moeilijk voor ons om te beschrijven, aangezien de sfeer en charme van de woning zich moeilijk in woorden laten beschrijven. We zullen het echter proberen.
De woning is een met geheel traditionele meubelen en met liefdevol samengebrachte details voor sfeer ingerichte privé-woning. Op de benedenverdieping is het totale woongedeelte, met een ruime keuken, een plaats voor gastronomische hoogtepunten, een eetkamer, een gemoedelijke woonkamer met aangename meubelen voor de open haard, en ernaast iets gescheiden, nog een gedeelte met biljarttafel.
Via een mooie oude trap komt u in het slaapgedeelte met 4 slaapkamers ( 2-2-2-3 ). Twee ervan hebben een eigen badkamer, de andere twee hebben en gezamenlijke badkamer. Op deze verdieping is ook nog een gemoedelijke mooie woonkamer, met aangename meubelen en televisie met satelliet ontvangst. Voor de andere ingang in de buurt van de keuken, is er onder de pergola, een heerlijke plaats om te zitten, en iets verder, iets verscholen aangelegd het zwembad (ca. 8 m2 doorsnede). Vaatwasmachine en wasmachine zijn beschikbaar. Ook kunt u terecht in de “Sala Salute”, een fitnessruimte, met verschillende fitnessapparaten. Het middelpunt is echter een grote whirlpool, voor 3 - 4 personen.
Vakantie in La Fattoria is een belevenis die u nimmer vergeet. De eigenaar; Francesco is bijna iedere morgen vroeg aanwezig om de planten en de tuin de onderhouden. Kijkt u niet raar op wanneer u een grote schaal vers gemaakte pasta voor uw keuken aantreft. Dit is een lief gebaar van u gastheer. Ook zal hij, indien u hem bevalt, een keer pizza voor u maken. We hoeven hier niet aan toe te voegen dat ze heerlijk zijn. Naar zee is ongeveer 25 km, en naar de hete bronnen van Saturnia ca. 40 km.
U kunt bij Francesco overigens ook heerlijke zelfgemaakte wijn kopen en natuurlijk ook heerlijke olijfolie uit eigen persing.

Prijzen

Laagseizoen

01.01-18.05 21.09-01.01.2020
€ 970,-

Tussenseizoen

18.05-29.06 24.08-21.09
€ 1200,-

Hoogseizoen

29.06-24.08
€ 1490,-