1.  Algemeen 
  2.  Kenmerken 
  3.  Foto's 
  4.  Omgeving / ligging 
  5.  Print 
713

NIEUW B & B Il Colto

Plaats: San Martino al Vento

Podere Il Colto is gelegen in het prachtige bosrijke gebied in het hart van de Chianti-streek en ligt slechts op een paar honderd meter van het beroemde kasteel van Brolio.
Het is een mooie oude boerderij die ligt op een hoogte van 376 meter boven de zeespiegel. Met liefde voor de oude materialen is de boerderij volledig door de eigenaren; Paolo en Daniela gerenoveerd.
Podere Il Colto ligt dichtbij het dorpje San Martino al Vento. Om Il Colto te bereiken komt u door een bos waar u in de nacht een overvloed aan wilde dieren kunt tegenkomen zoals, wilde zwijnen, herten, reeën, dassen en vossen. Uiteindelijk komt u bij een grote witte poort die rijkelijk is voorzien van de roos Claire Matin, Paolo is een groot liefhebber van rozen en heeft meer dan 200 soorten op zijn landgoed. Uiteraard heeft Il Colto een prachtig gelegen zwembad met de afmeting van 10 x 5 en is voorzien van een mooi terras met ligbedden.

Podere Il Colto heeft drie kamers welke allen vernoemd zijn, hoe kan het ook anders naar een roos.

Kamer Rose ( Mary Rose )
Kamer Blauw ( Clair Matin )
Kamer Groen ( Old Blush )

Alle kamers zijn voorzien van eigen badkamer met douche, toilet en bidet, bedlinnen, handdoeken, badhanddoeken, föhn, TV, internet, kast en kluisje.

De prijzen zijn inclusief ontbijt en dit wordt dagelijks geserveerd onder de mooi pergola in de tuin en bestaat uit koffie, thee, melk, fruit, cakes, brood, eigen gemaakte jams, yoghurt, vleeswaren en eieren.

Kookcursussen
Daniela is een uitstekende kokkin en wil u dan ook graag kennis laten maken met het bereiden van de lokale gerechten en typische Toscaanse specialiteiten.
De prijs van een volledige cursus bedraagt € 70 p.p. en start meestal om 1700 uur en bestaat uit een 3 – gangen diner. Dit kan al georganiseerd worden vanaf 2 tot 4 personen. Deze cursussen zijn exclusief en alleen voor gasten van Podere Il Colto.

Prijzen
Kamer voor 3 dagen € 80
Kamer tot 7 dagen € 75
Kamer tot 15 dagen € 70
Meer dan 15 dagen in overleg.

De prijzen voor 1- persoon
Kamer voor 3 dagen € 65
Kamer tot 7 dagen € 60
Kamer tot 15 dagen € 55

Kinderen tot 3 jaar zijn gratis, babybedje op de kamer en voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar 1 extra bed bij geplaatst op de kamer en € 25 ook inclusief ontbijt. Voor een extra bed voor kinderen ouder dan 12 jaar € 30 inclusief ontbijt.
Wekelijkse schoonmaak van de kamer. Toeristenbelasting € 1 per nacht voor de eerste 4 nachten.
Extra schoonmaak en linnen € 20 op verzoek.


Wat maakt u verblijf op Podere Il Colto nu zo bijzonder? Ten eerste de gastvrijheid van Paolo en Daniela. Dan is er de centrale ligging, mooie kamers het prachtige zwembad en het heerlijke eten en mocht u de regio verder willen verkennen met de bus, dan brengt Paolo u bij het station in Castagnoli.

Prijzen

Laagseizoen

gehele jaar
€ 80,-

Tussenseizoen

gehele jaar
€ 80,-

Hoogseizoen

gehele jaar
€ 80,-