Nederlands | Gast In Toscane
English | Gast In Toscane
 

Persoonlijk reisadvies, genieten op maat

Gast in Toscane bestaat inmiddels alweer ruim 17 jaar en is opgericht door Addy, zij werkt samen met een kleine groep Toscane liefhebbers die particuliere vakantiewoningen aanbieden van Italiaanse eigenaren. Ons bestand bestaat uit mooie villa's, kleine Agriturismo's, charmante B & B's, sfeervolle boerderijwoningen op het platteland en in de nabijheid van de kust van Toscane.

We hebben een heel divers bestand en er zijn al vakantiewoningen vanaf € 475 in het hoogseizoen. Gast in Toscane is ook het adres indien u met een groot gezelschap iets heeft te vieren heeft of wanneer u op zoek bent naar locaties voor zakelijke evenementen
Mocht u deze locaties niet direct op de site vinden dan ga ik voor u op zoek en heeft u veelal de keuze uit bijvoorbeeld een Agriturismo waar de eigenaren zelf koken, ruime villa’s waarbij ook een chef-kok behoort of een klein charmant kasteel. Kortom, geef u wensen door en ik doe mijn best om hiervoor een prachtige locatie te vinden.

Ook hebben we een aantal stadsappartementen waaronder Florence, Lucca en Siena zodat u deze prachtige steden persoonlijk en van heel dichtbij kunt beleven. Voor de appartementen in Lucca kan ik laten ophalen van vliegveld Pisa met een taxi en wordt u voor de deur van u appartement afgezet. Wat is er nu niet leuker om deelgenoot te kunnen zijn van la bella vita degli italiani. 

Het prachtige Toscane heeft alles wat van Italië zo’n mooi vakantieland maakt: schilderachtige landschappen, bijzondere steden, tal van prachtige bezienswaardigheden en niet te vergeten een geweldige keuken! Of u nu in de regio Florence, Siena het prachtige Val d' Orcia, wat in 2004 is toegevoegd aan de werelderfgoedlijst van Unesco, De sporen van Etrusken welke je vooral vindt in de prachtige stadjes Pitigliano, Sorano en Sovana. De Monte Amiata met zijn uitgedoofde vulkaan, deze kegel rijst zo’n 600 boven alle omliggende dorpjes uit. De Chianti, bekend om haar prachtige wijngebied, Of Arezzo met zijn prachtige Piazza Grande, het grote plein waar de film La Vita e Bella is opgenomen. Kortom, te veel om op te noemen. 

Wilt u veel cultuur gaan zien, wellicht is het dan een optie om twee woningen te doen. U kunt dan de bezienswaardigheden indelen per week en u bent niet steeds aan het rijden want de slingerende wegen zijn soms verraderlijk qua tijdslimiet. Kortom, mogelijkheden genoeg. Daar ik bijna alle woningen persoonlijk ken, kan ik u optimaal adviseren bij u keuze. Ziet u door de bomen het bos niet meer of bent u het lange zoeken achter de pc zat, mail info@gastintoscane.nl of bel gewoon even en laat me het volgende weten; aantal personen, exacte periode, wensen, en een max prijsindicatie per week. Dan gaan wij voor u zoeken wat hieraan voldoet en wat nog beschikbaar is. Wij hebben zelf kinderen in diverse leeftijden en zijn zelf al op veel plaatsen geweest zodat dit ook kan bijdragen tot een goede keuze.

Vriendelijke groet,

Addy van Zoest - de Gast