1.  Algemeen 
 2.  Kenmerken 
 3.  Foto's 
 4.  Omgeving / ligging 
 5.  Print 

Casa di Ilaria met privé zwembad nog vrij van 3/8-10/8 NOG VRIJ

Plaats: Torcigliano

 • fam. van Elleswijk

  Beste Addy,

  Inmiddels zijn wij weer een aantal terug van een geweldige vakantie in Toscane. We hebben enorm genoten, hebben vanwege de extreme warmte weinig ondernomen, maar daardoor zijn we nu super uitgerust!

  Het eerste huisje was heel relaxed, van alle gemakken voorzien en doordat het helemaal alleen stond hadden we alle vrijheid. We willen wel opmerken dat de laatste 500 meter echt een hele smalle weg is, dus met een grote auto is het even uitkijken geblazen.

 • Annemarie

  Beste Addy,

   
  We zijn gisteren teruggekomen van onze vakantie (we hadden er nog een weekje Zwitserland aan vast geplakt) en we wilden even laten weten dat we het ontzettend fijn hebben gehad in Toscane. Wat is Batticapo di Ilaria in Torcigliano een prachtig huis op een geweldige plek! (huis gehuurd van 4-18 aug) Echt een paradijs vonden wij. Het weggetje naarboven was de eerste keer een beetje spannend met een volbepakte auto, maar daar wen je gauw aan. De verhuurders (Irene en moeder) waren ook erg aardig, behulpzaam en gastvrij. 
  De eerste week daar was erg warm, maar het (nieuwe) zwembad was echt geweldig! 
  Het is een goede uitvalsbasis om de mooie omgeving te ontdekken. (oa Lucca, Florence, Pisa, Apuaanse Alpen, Chianti streek, strand etc) 
  Op de heenweg hebben we overnacht in Zwitserland in Ausserberg, vlak voor de Simplonpas. Volgende dag was het nog maar 4,5 u rijden. 
   
  Bedankt voor alle fijne en uitgebreide info + leuk welkomstpakket en we komen ongetwijfeld nog een keertje bij je terug om een huis te boeken. 
   
  Vriendelijke groeten,
   
  Annemarie Bulten